Erhvervsliv.

Gør CSR konkret.
Stadig flere virksomheder bruger i dag CSR (Corporate Social Responsibility) til at markere sig overfor deres kunder og skille sig positivt ud fra konkurrenterne. Et samarbejde med produktionshøjskolen Meritten gør social ansvarlighed helt konkret gennem en mærkbar forskel i lokalsamfundet.

Meritten kan hjælpe din virksomhed med at løse opgaver indenfor produktion og service, der samtidig giver praktiske og relevante erfaringer til vores unge. Vi er fleksible og kan levere til konkurrencedygtige priser. Se eksemplerne og kontakt os, hvis du vil høre, hvad Meritten kan gøre for din virksomhed.

Vi har desuden stor succes med praktikaftaler, hvor de unge fra Meritten kommer ud og ser, hvordan det foregår ude i den virkelige verden. Praktikken varer op til fire uger og har stor betydning for den unge. Samtidigt kan det være en stor berigelse for medarbejderne i virksomheden, at føle de gør en forskel i den unges liv. Kan du tilbyde en praktikplads til en eller flere af vores unge, så hører vi meget gerne fra dig, og vi rådgiver naturligvis grundigt forud for ethvert praktikforløb.

De unge på Meritten er mellem 16 og 25 år og alle tilknyttede forskellige værkstedslinjer, hvor de får erfaring med håndværk, montage og andre praktiske færdigheder. Arbejdsopgaver tilrettelægges altid i samarbejde med ansatte på produktionshøjskolen med nøje fokus på sikkerhed og kvalitet.